Wikipedia:Statistik

Kaca iki isiné statistik bab Wikipédia Jawa kawit 8 Maret 2004.

Statistik Wikipédia JawaBesut

Dhatané iki minangka dhata dinané iki.

Artikel

64,303

Panganggo

48,446

Kaca

167,874

Besutan

1,561,677

Barkas

5,432

Panganggo giyat

109

Panata

6

Statistik proyèk Wikipédia ing saindengé donyaBesut

Dhata iki minangka agrégat saka 285 Wikipédia ing manéka basa.

Artikel

44,965,053

Panganggo

68,636,656

Kaca

165,064,022

Besutan

2,372,075,305

Barkas

2,445,190

Panganggo giyat

289,765

Panata

3,879

Persèntasi Wikipédia Jawa katandhing sakèhé WikipédiaBesut

Sajeroné saben sèwu / permil (‰). 10‰ = 1%

Artikel

1.4

Panganggo

0.7

Kaca

1

Besutan

0.7

Barkas

2.2

Panganggo giyat

0.4

Panata

1.5