Tuduhaké menu pokok

Kaca iki isiné statistik bab Wikipédia Jawa kawit 8 Maret 2004.

Statistik Wikipédia JawaBesut

Dhatané iki minangka dhata dinané iki.

Artikel

57.025

Panganggo

42.043

Kaca

153.304

Besutan

1.502.197

Barkas

5.446

Panganggo giyat

150

Pangurus

8

Statistik proyèk Wikipédia ing saindengé donyaBesut

Dhata iki minangka agrégat saka 285 Wikipédia ing manéka basa.

Artikel

44,965,053

Panganggo

68,636,656

Kaca

165,064,022

Besutan

2,372,075,305

Barkas

2,445,190

Panganggo giyat

289,765

Pangurus

3,879

Persèntasi Wikipédia Jawa katandhing sakèhé WikipédiaBesut

Sajeroné saben sèwu / permil (‰). 10‰ = 1%

Artikel

1.3

Panganggo

0.6

Kaca

0.9

Besutan

0.6

Barkas

2.2

Panganggo giyat

0.5

Pangurus

2.1