Wikipedia:Sumbangan panganggo

Kaca sumbangan panganggo nampilaké daftar suntingan ssaka sawijining panganggo. Suntingan sing ditampilaké iku spesifik kanggo sawijining proyèk Wikipedia tinamtu.

Mirsani kaca sumbangan panjenengan kerep migunani kanggo ngélingaké marang suntingan-suntingan sing tau panjenengan lakoni lan ngunjungi manèh kaca kasebut. Kaca kontribusi panganggo liya bisa dianggo mirsani kontribusi sawijining panganggo, kanggo mirsani riwayat suntingan-suntingan sing dilakoni, lan malah bisa mbantu pelacakan vandalisme utawa pelanggaran hak cipta.

Nampilaké kaca sumbangan panganggoBesut

  • Menu "Kontribusi panganggo" ing kothak piranti ing sisih kiwa layar kaca panganggo lan kaca dhiskusi panganggo.
  • Menu "Kontribusiku" ing bagéan ndhuwur tengen layar; digunakna kanggo nampilaké kontribusi panjenengan. Menu iki mung muncul yèn panjenengan wis mlebu log.

Migunakaké kaca sumbangan panganggoBesut

Deleng ugaBesut