Tuduhaké menu pokok


Kompetisi wiwit 15 Juli 2016 nganti 15 Sèptèmber 2016 (2 sasi)

Jejibahan sing kudu diayahi ya iku:

  • Sajeroning 2 sasi iki gawéa 150 artikel. Artikel kang wis digawé ing tataran-tataran sadurungé padha kaétung. Conto: panyarta sing wis gawé 20 artikel ing tataran sadurungé, mung butuh nambah 130 artikel manèh.
  • Artikel sing digawé dumadi artikel sampurna lan rintisan. Cacahé artikel sampurna lan rintisan bébas, nanging cacahé artikel sampurna saorané kudu telu. Kabèh artikel kudu gawéané panyarta.
  • Wacaa apa iku artikel sampurna lan apa artikel rintisan ing katerangan ing ngisor. Artikel sing ora minangkani, ora bakal mlebu étungan.
Kompetisi dipérang dadi rong puteran
  • Puteran I wiwit 15 Juli nganti 14 Agustus 2016
  • Puteran II wiwit 16 Agustus nganti 15 Sèptèmber 2016
  • Saben pungkasaning puteran, panyarta kudu numpuk artikel sampurna murih dibiji juri. Deleng linimasa kapan wayah numpuké.
Panyarta ora kena absèn telung dina terus-terusan.
  • Kawit 28 Juli 2016 yèn panyarta absèn 3 dina terus-terusan, panyarta dianggep gugur saka kompetisi, kejaba ana alesané sing kuwat.

Apa iku artikel rintisan lan sampurna?

Artikel rintisan

Sing diétung minangka artikel rintisan ya iku:

  • ngandhut paling ora 100 tembung;
  • nganggo saorané 2 rujukan;
  • artikel kudu ngamot: gambar, interwiki, kategori;
  • conto artikel rintisan: Pangalapan (150 tembung lan 3 rujukan).

Artikel sampurna

Sing diétung minangka artikel sampurna ya iku:

  • ngandhut paling ora 300 tembung, lan ora ana pranala abangé;
  • nganggo saorané 5 rujukan;
  • artikel kudu dumadi saorané 3 subbab sajeroning artikel;
  • artikel kudu ngamot: gambar, interwiki, lan kategori;
  • conto artikel sampurna: Maria Ulfah Santoso (839 tembung, tanpa pranala abang, 9 rujukan).

Apa sing bisa dak éntukaké saka kompetisi iki?

Kabèh panyarta bisa éntuk:

  • Kamus Jawa - Indonesia (2015) anggitané Sutrisno Sastro Utomo menawa kasil nggawé 50 artikel.
  • Partisara (Sèrtifikat) Pangakuan saka Wikimédia Indonésia menawa kasil nggawé 100 artikel.
  • Laptop kanggo telung panyarta sing kasil nggawé artikel paling akèh lan kwalitèté paling apik.