Tuduhaké menu pokok
Wikipediawan
Kalamangsa: 0.2–0 Ma
Pleistocene - belakangan ini
Wikipedesketch.png
"Wikipede", bentuk yang jarang dari Homo wikipediens
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Mamalia
Ordho: Primate
Famili: Hominidae
Subfamili: Homininae
Tribe: Hominini
Génus: Homo
Spésies: H. wikipediens
Jeneng binomial
Homo wikipediens
syn. Homo vicipaedicus

Jimbo Wales, 2001
Trinomial name
Homo wikipediens userous[1]
Jimbo Wales, 2001
Subspesies

Homo wikipediens sysopus[2]
Homo wikipediens bureaucratous[3]
Homo wikipediens oversightus[4]
Homo wikipediens checkuserous[5]
Homo wikipediens botticus[6]
Homo wikipediens stewardous[7]
Homo wikipediens holicious[8]

Wikiwan utawa wikipédiawan (sebutan kanggo lanang) lan wikiwati utawa wikipédiawati (sebutan kanggo wadon) iku wong-wong sing nulis lan nyunting artikel ing Wikipedia basa Jawa iki.

Isi

Kotak panganggoBesut

Daftar panganggoBesut

RéferènsiBesut

  1. Teng Indonesia, wonten 40.325 piyantun ingkang ke daftar saged nulis Basa Jawi
  2. Namung 16 tiyang teng Indonesia
  3. Namung 3 tiyang teng Indonesia
  4. Namung 2 tiyang teng Indonesia
  5. Namung 3 tiyang teng Indonesia
  6. Taksih kathah banyak
  7. Mboten wonten teng Indonesia, teng manca taksih kathah. Sakwanci-wanci dhateng teng Indonesia kangge silahturami kalih para pangganggo teng Indonesia.
  8. Arang kepanggih

Delenga ugaBesut