William Herschel

Sir Frederick William Herschel (Hannover, 15 November 1738Slough, 25 Agustus 1822) iku siji astronom lan komponis lairan Jerman-Inggris sing misuwur amarga nemu planit Uranus. Panjenengané uga nemu radiasi inframerah lan ngakokaké panemon liyané ing babagan astronomi.

Pranala njabaBesut