Tuduhaké menu pokok
Disambig variants icon.svg

William J. Schroeder iku salah siji panampa pisanan jantung buatan. Nalika taun 1985, Schroeder panampa kapindho Jarvik 7. Sawisé 18 dina, panjenengané nandhang sarangkèn stroke pisanan, sing pungkasané nggawa panjenengané sajeroning kaanan vegetatif. Panjenengané tilar donya tanggal 6 Agustus 1986 amarga infèksi paru, 620 dina sawisé nampa Jarvik 7. Panjenengané iku wong sing paling suwé tetep urip kanthi jantung buatan.