William W. Gothard

William W. (Bill) Gothard (lair 2 November, 1934) iku sawijining mantri kristen lan panulis saka Amérika, lan pandhiri saka Institute in Basic Life Principles (IBLP), misuwur kanthi ajarané sing konsèrvatif.

Bill Gothard
Bill Gothard 03.jpg
LairWilliam W. Gothard Jr.
(1934-11-02) Novèmber 2, 1934 (umur 87)
Illinois, United States
PadununganLa Grange, Illinois, United States
PakaryanInstructor, author
Kondhang ingInstitute in Basic Life Principles
Sana jaringanBillGothard.com

BukuBesut

RujukanBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:Wikiquote-simple