Wirama

Ing notasi musik, wirama iku pérangan wektu sing magepokan karo thuthukan (musik). Saben thuthukan ngudharaké pètungan tinamtu siji not sing kakurung garis ngadeg (vertikal) ing not balok. Mérang musik sajeroning wirama dadi pathokan kanggo nywaraké lelagon. Dadiné, wiyaga luwih gampang maca cathetan musik.[1]

Types of bar lines

Cathetan sukuBesut

  1. ChordWizard Software. "www.howmusicworks.org". Dibukak ing 11 September 2012.