Wong-wong mangan kenthang

De aardappeleters, The Potato Eaters, utawa Wong-wong mangan kenthang iku sawijining lukisan karya pelukis Walanda, Vincent van Gogh. Lukisan iki dilukis ing wulan April 1885 ing Nuenen[1], Walanda lan saiki kasimpen ing Van Gogh Museum ing Amsterdam.

Vincent Van Gogh - The Potato Eaters.png
Wong-wong mangan kenthang
Vincent van Gogh, 1885
Cèt lenga ing kanvas
82 × 114 cm, 32.3 × 44.9 in
{{{museum}}}, Amsterdam

Pranala njabaBesut

RujukanBesut

  1. van Tilborgh, Louis (2009). "The Potato Eaters by Vincent van Gogh". The Vincent van Gogh Gallery. Dibukak ing 2009-09-11.