Cithakan:Superteambox Cithakan:Infobox comics organization X-Men ya iku filem drama aksi ingkang gadhah carita diwiwiti saka manungsa ingkang kadhah kaluwihan ing sajeroning awaké dhéwé. Babagan manungsa iku diarani Mutan. Ing carita, kapisan diarani X-Men ya iku saka ciptaané Profesor Xavier, uga ciptaané dadi diarani X-Men.[1] X-Men iku didamel kaping pisan nalika September 1963. Kapisan iku wujudé taksih wujud kartun, durung dadi filem.

Para anggota ya iku:

Gambar:Brotherhoodmute.jpg
Brotherhood of Mutants. Magneto, Scarlett Witch, Quicksilver, Toad. Karya David Finch.

Cathetan sukuBesut

  1. Lee, Stan (August 2005). Asalé Komik Marvel. 1. John Buscema, Don Heck, Bill Everett, Gene Colan. Marvel Comics. p. 448. ISBN 0-671-22166-3. Unknown parameter |coauthors= ignored (|author= suggested) (help)

Pranala njabaBesut