YG Entertainment

YG Entertainment ya iku label rekaman lan agen bakat kang diagegake déning anggota band Koréa Seo Taiji & boys, Yang Hyun Suk kang basise ana ing kutha Seoul, Koréa Kidul. Dhèwèké mirunggan kanggo produksi jinis musik R&B lan hip hop. YG minangka inisial saka CEO, Yang Hyun Suk.

Label iki dadi salah sawijining saka "tiga besar" perusahaan rekaman Korèa bareng karo SM Entertainment lan JYP Entertainment amarga pangsa pasar kang kuat lan operasi internasional.

SenimanBesut

Solois

Produser

RujukanBesut

  1. "2NE1′s CL Reveals How She and Teddy Came Up With ′The Baddest Female′". MWAVE. 9 Juni 2013. Dibukak ing 26 Oktober 2014.
  2. "Before the Album". Complex. 2013. Dibukak ing 26 Oktober 2014.
  3. "Brown Eyed Girls' Jea and YG Producer PK Have Been Dating for 3 Years". MWAVE. 27 Novèmber 2013. Dibukak ing 26 Oktober 2014.
  4. "Uk Jin Kang's Instagram!".
  5. "Why Taeyang's "Rise" is a Chart Topper". Hellokpop. 4 Juni 2014. Dibukak ing 26 Oktober 2014.
  6. "SISTAR makes a hot comeback with "Alone" on 'Inkigayo'!". Allkpop. 15 April 2012. Dibukak ing 6 Oktober 22014. {{cite web}}: Check date values in: |accessdate= (pitulung)
  7. "WINNER Debuts With Two Emotional MVs: "Empty" & "Color Ring!"". MTV K. 12 Agustus 2014. Dibukak ing 26 Oktober 2014.
  8. "다재다능한 재능을 지닌 YG의 기대되는 프로듀서 빅톤" . Cuvism. Dibukak ing 26 Oktober 2014.
  9. "YG signs exclusive contract with lyricist".