Yong tau foo

Yong tau foo ( simplified Chinese  ; uga dieja yong tao foo, yong tau fu, yong tau hu utawa yong tahu ; yentafo ing Thailand) yaiku masakan Cina Hakka sing kalebu bahan utamane tahu sing diiseni campuran daging utawa pasta iwak . Variasi panganan iki kalebu jangan lan jamur sing diiseni daging utawa surimi. Yong tau foo dipangan nganggo macem-macem cara, garing karo saos utawa dadi sajian sop.

Yong tau foo
酿豆腐 2.jpg
JinisMain course, soup
Panggonan asalChina
Woworan pokokTofu, meat paste (fish and ground meat)
Buku masakan: Yong tau foo  Médhia: Yong tau foo