Yuk Keep Smile

Yuk Keep Smile (kacekak YKS) ya iku acara televisi sketsa komedi, kuis interaktif, lan game show kang digiyaraké déning stasiun televisi Trans TV. Acara iki ngudara sepisanan tanggal 31 Agustus 2013, lan minangka candhaké acara Yuk Kita Sahur, kang sadurungé digiyaraké minangka acara sahur ing Ramelan 2013. Format acara iki ya iku pertunjukan musik langsung, komedi situasi, kuis interaktif, talkshow, lan game show, kang dipandhu lan diisi déning manéka artis, kanthi nekanaké bintang tamu kang béda saben dinané. Tayang saben dina jam 19.30 nganti 22.30, acara iki misuwur kanthi jogèd kang dikenal kanthi "Joget Caesar" kang diiringi lagu Asik Asik Joss lan Kereta Malam. Saliyané iku, saikiné ana sapérangan jogèd kang ditambahaké ya iku Joget Bang Jali Denny Cagur, Goyang Oplosan, lan Goyang Simalakama.

Yuk Keep Smile
Yuk Keep Smile.jpg
DiparagakakéOlga Syahputra (2013-saiki)
Raffi Ahmad (2013-saiki)
Soimah (2013-saiki)
Wendy Cagur (2013-saiki)
Denny Cagur (2013-saiki)
Adul (2013-saiki)
Billy Syahputra (2013-saiki)
Bopak (2013-saiki)
Caesar Putra Aditya (2013-saiki)
Ananda Omesh (2013-saiki)
Kiwil (2013-saiki)
Tara Budiman (2013-saiki)
Chand Kelvin (2013-saiki)
Lagu pambuka"Asik Asik Joss" (komposisi asli)
Negara asalIndonésiaIndonésia
Gunggung episode109
Prodhuksi
ProdhuserMuhammad Yustiana Sandi[1]
Suwéné acara150-180 menit
Pambabaran
Saluran tiviTrans TV
Lakuné acaraSabtu, 31 Agustus 2013 – saiki
Kronologi
Acara kang gegayutanYuk Kita Sahur

Pengisi acaraBesut

RujukanBesut