Zübeyde Hanım

Zübeyde Hanım (1857 – 14 Januari 1923) iku ibuné Mustafa Kemal Atatürk, pangadeg Républik Turki. Panjenengané iku putri siji-sijiné saka kulawarga Hacısofular sing kalebu loro sadulur lanangé. Zübeyde lair ing Langaza, désa ing Prefektur Thessaloniki, Krajan Ottoman nalika taun 1857 minangka putri sawijining wong tani Turki.[1].

Makbule, Zübeyde Hanım lan putrané Mustafa Kemal.

CathetanBesut

  1. Isaac Frederick Marcosson, Turbulent years, Ayer Publishing, 1969, p. 144.

RéferènsiBesut

The permission is given by Yusuf Kanlı, the editor in chief of Turkish Daily News.