Tuduhaké menu pokok

Zoologi punika cabang biologi ingkang nyinaoni bab kéwan. Istilah liyanipun inggih punika Animalia utawi Metazoa. Kéwan saged kebentuk saking satunggal sel (uniselular) utawi sel tunggal ugi kathah sel (multiselular).

Penggolongan/KlasifikasiBesut

Klasifikasi liyanipun punika miturut jinis panganane.

Uga delengenBesut