Étienne Geoffroy Saint-Hilaire

Étienne Geoffroy Saint-Hilaire (15 April 1772 - 19 Juni 1844) inggih punika panyelidik alam Prancis ingkang nepangaken prinsip "kesatuan komposisi". Panjenenganipun kolega saking Jean-Baptiste Lamarck, nyebar sarta nrumat Lamarck. Pamanggihipun Geoffroy énggal sami kaliyan pamanggihipun Lorenz Oken. Panjenenganipun ugi ndamel génus Dasyurus.

An engraving of Étienne Geoffroy Saint-Hilaire.

Pranala njawiBesut