LocalEvora.svg

Évora wujud kutha sing ana ing Portugal pérangan tengah. Pendhudhuké gunggunggé 56.000 jiwa (2005). Évora wujud Situs Warisan Donya UNESCO.

Banyu mancur tuwa ing Évora.

Pranala njabaBesut