Tuduhaké menu pokok

Wayback Machine iku arsip dhigital saka World Wide Web lan informasi liyané ing Internèt. Arsip iki kababar ing taun 2001 déning Internet Archive, ya iku organisasi nirlaba kang munjer ing San Francisco, California, Amérikah Sarékat.

Wayback Machine
Stylized text saying: "INTERNET ARCHIVE WAYBACK MACHINE". The text is in black, except for "WAYBACK", which is in red.
Jinising situs
Arsip
Kang duwé Internet Archive
Situs jaringan web.archive.org
Urut Alexa positive decrease 253 (Fèbruari 2019)[1]
Règistrasi Manasuka
Kababar 24 Oktober 2001; 17 taun kapungkur (2001-10-24)[2][3]
Setatus saiki Aktif
Katulis mawa Java, Python

RujukanBesut