Tuduhaké menu pokok

Wayback Machine iku arsip dhigital saka World Wide Web lan informasi liyané ing Internèt. Arsip iki kababar ing taun 2001 déning Internet Archive, ya iku organisasi nirlaba kang munjer ing San Francisco, California, Amérikah Sarékat.

Wayback Machine
Stylized text saying: "INTERNET ARCHIVE WAYBACK MACHINE". The text is in black, except for "WAYBACK", which is in red.
Jinising situs
Arsip
Kang duwéInternet Archive
Situs jaringanweb.archive.org
Urut Alexapositive decrease 253 (Fèbruari 2019)[1]
RègistrasiManasuka
Kababar24 Oktober 2001; 18 taun kapungkur (2001-10-24)[2][3]
Setatus saikiAktif
Katulis mawaJava, Python

RujukanBesut