Čapljina

Čapljina (Sirilik: Чапљина) iku sawjining kutha ing Bosnia lan Hércegovina. Kutha iki wewatesan karo Kroasia lan dunungé ana 20 kilomèter saka sagara. Kali Neretva mili ing tlatah iki. Cacahé pedunung ana 28.122 jiwa lan ambané kutha ana 256km2.

Lokasi Čapljina ing Bosnia lan Hércegovina
Foto panorama Čapljina (Maret 2015)

Putra-putri kuthaBesut