Tuduhaké menu pokok

Taman nasional Đerdap (Basa Serbia: Национални парк Ђердап utawa Nacionalni park Đerdap) iku sawijining taman nasional ing gisiking Kali Danube wiwit saka Golubac fortress (Basa Serbia: Голубачки град, Golubački grad) nganti tekan bendhungan sacedhaké Sip, Serbia. Taman nasional iki jembaré luwih saka 640 kilomèter persegi lan kantor mènèjemen dumunung ing kutha Donji Milanovac ing pinggir Kali Danube.

Taman nasional Đerdap
IUCN kategori II (taman nasional)
PernahSerbia
Kutha cedhak dhéwéDonji Milanovac
Laladan636.08 km²
Dikukuhaké1974
Golubac fortress.
Tabula Traiana in Đerdap National Park.

Pranala njabaBesut