Tuduhaké menu pokok

İzmir utawa Smyrna (basa Yunani: Σμύρνη Smýrnē) iku kutha gedhé dhéwé katelu ing nagara Turki. Sing ndunungi cacahé 4.279.677 jiwa (2017) . İzmir uga minangka kutha krajan Provinsi İzmir.