6 April

tanggal
(Kaelih saka 06 April)

6 April punika dinten ingkang kaping 96 utawi 97 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

5 April – 6 April – 7 April