12 Dhésèmber

tanggal
(Kaelih saka 12 Desember)

12 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 346 utawi 347 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut