15 Dhésèmber

tanggal
(Kaelih saka 15 Desember)

15 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 349 utawi 350 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut