Tuduhaké menu pokok

15 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 349 utawi 350 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut