15 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 15 November)

15 November punika dinten ingkang kaping 319 utawi 320 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut