Tuduhaké menu pokok

15 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 15 November)

15 November punika dinten ingkang kaping 319 utawi 320 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut