Tuduhaké menu pokok

16 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 350 utawi 351 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Hut-AKABRI

Uga delengenBesut