16 Dhésèmber

tanggal

16 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 350 utawi 351 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

  • Hut-AKABRI

Uga delengenEdit