17 Dhésèmber

tanggal

17 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 351 utawi 352 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.


Kadadosan WigatiBesut


WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • 1907-Dina Nasional Bhutan

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut

  1. "Telegram from Orville Wright in Kitty Hawk, North Carolina, to His Father Announcing Four Successful Flights, 1903 December 17". World Digital Library. 1903-12-17. Dibukak ing 2013-07-21.