17 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 17 November)

17 November punika dinten ingkang kaping 321 utawi 322 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut