Tuduhaké menu pokok

18 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 352 utawi 353 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

  • 1838 - Josef Stalin, politisi, diktator Uni Soviet (w. 1953)
  • 1913 - Willy Brandt, politisi, Kanselir Jerman (w. 1992)
  • 1918 - Silas Papare, pejuang Papua (w. 1973)
  • 1946 - Steven Spielberg, direktur Amerika Serikat
  • 1953 - Hatta Rajasa, politisi Indonesia
  • 1963 - Pierre Nkurunziza, Presiden Burundi
  • 1966 - Les Ferdinand, pemain bal-balan Inggris
  • 1980 - Christina Aguilera, penyanyi Amerika Serikat
  • 1988 - Natalia Shasanti, 7 personil
  • 1989 - Ashley Benson, aktris Amerika
  • 1992 - Bridgit Mendler. Penyanyi lan aktor Amerika Serikat.

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut