Tuduhaké menu pokok

19 Agustus punika dinten ingkang kaping 231 utawi 232 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Hari Departemen Luar Negeri Indonésia-Dinten Deplu Indonésia.

Uga delengenBesut

18 Agustus – 19 Agustus – 20 Agustus