19 Dhésèmber

tanggal
(Kaelih saka 19 Desember)

19 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 353 utawi 354 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut