Tuduhaké menu pokok

20 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 354 utawi 355 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut