Tuduhaké menu pokok

Februari 20 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 51 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

19 Fèbruari – 20 Fèbruari – 21 Fèbruari