Tuduhaké menu pokok

Cithakan:Fèbruari 19 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 50 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Dinten Kohanudnas

Uga delengenBesut

18 Fèbruari – 19 Fèbruari – 20 Fèbruari