20 Juli punika dinten ingkang kaping 201 utawi 202 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

19 Juli – 20 Juli – 21 Juli