22 Fèbruari

tanggal

Februari 22 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 53 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

21 Fèbruari – 22 Fèbruari – 23 Fèbruari