Tuduhaké menu pokok

Februari 23 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 54 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

22 Fèbruari – 23 Fèbruari – 24 Fèbruari