Tuduhaké menu pokok

Februari 24 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 55 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

23 Fèbruari – 24 Fèbruari – 25 Fèbruari