Tuduhaké menu pokok

Februari 25 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 56 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

24 Fèbruari – 25 Fèbruari – 26 Fèbruari