Tuduhaké menu pokok

Februari 26 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 57 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

25 Fèbruari – 26 Fèbruari – 27 Fèbruari