Milénium: Milénium ping 2
Abad:
Dasawarsa:
Taun:

Prastawa Besut

  • 16 Agustus-Ian Murdock mbiwarakaké Debian (distribusi komputer) kang sepisanan.

Lair Besut

Séda Besut