Tuduhaké menu pokok

5 November punika dinten ingkang kaping 309 utawi 310 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

4 November-5 November-6 November