Tuduhaké menu pokok

26 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 26 November)

26 November punika dinten ingkang kaping 330 utawi 331 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut