26 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 26 November)

26 November punika dinten ingkang kaping 330 utawi 331 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut