27 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 27 November)

27 November punika dinten ingkang kaping 331 utawi 332 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut