27 September punika dinten ingkang kaping 270 utawi 271 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

26 September – 27 September – 28 September