28 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 28 November)

28 November punika dinten ingkang kaping 332 utawi 333 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut