Tuduhaké menu pokok

29 Sèptèmber

tanggal
(Kaelih saka 29 September)

29 September punika dinten ingkang kaping 272 utawi 273 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

28 September – 29 September – 30 September