Tuduhaké menu pokok

2PM
2 PM Korean band.jpg
Dari kiri ke kanan: Chansung, Wooyoung, Nichkhhun, Junho, Jaebeom, Junsu, Taecyeon
Pratélan latar wuri
SakaSeoul, Républik Koréa
GénreK-pop, dance, hip-hop
Mangsa akarya2008–sekarang
LabèlJYP Entertainment
(Koréa Kidul)
Sony Music
(Thailand)
Sing magepokanOne Day
2AM
Sana jaringanSitus resmi
AnggotaJunsu
Nichkhun
Taecyeon
Wooyoung
Junho
Chansung
Tilas anggotaJaebeom

2PM ya iku grup boyband saka Seoul, Koréa Kidul ing sangisore manajemen artis JYP Entertainment. Mulane, grup boyband iki anggotané ana 7 wong, nanging saiki mung 6 wong. Ing September 2009, Jaebeom metu saka 2PM amarga komentaré kang kontroversial. Saiki, 2PM anggotane ya iku, Junsu, Junho, Nichkhun, Taecyeon, Wooyoung, lan Chansung.