Chansung

Hwang Chansung

Barkas:Chansung hwang.jpg
Pratélan latar wuri
ParabanPerry, PwangGa
SakaSeoul, Republik Koréa
GénreK-pop, dance, hip-hop
Mangsa akarya2008–sekarang
LabèlJYP Entertainment
Sing magepokan2PM

Chansung ingkang gadhah asma lair Hwang Chansung inggih punika vokalis lan rapper 2PM Boybaand Koréa. Chansung, gadhah sebatan Perry, amargi ingkang paling alit ing grup punika. Chansung gesangipun sami kaliyan Junho nanging piyambakipun naté gagal. Lajeng Chansung dherek audisi malih lan gadhah gelar wonten 2PM.Sanèsipun dados penyanyi, Hwang Chansung ugi dados modhél. Chansung inggih punika tiyang ingkang nomer satunggal ingkang dipuneliminasi saking JYP’s Superstar Survival.

Film saking ChansungBesut

  1. ing sasi April 2007, MBC Unstoppable High Kick (Drama)
  2. MBC Unstoppable High Kick (2007)
  3. KBS Jungle Ikan (2008)
  4. Mnet Hot Blood (2008)
  5. MBC Idol Army (2008-2009
  6. Mnet It’s Time 2PM (2009)
  7. MBC Introducing Star’s Friend (2009)[1]

Profil ChansungBesut

  1. Asma lair: Hwang Chansung
  2. Asma sapanunggalipun: Perry, PwangGa
  3. Damel: Penyanyi, aktor, Modhel
  4. Tanggal lair: 11 Fèbruari 1990
  5. Dhuwur: 184cm
  6. Gol Gethih: B
  7. Katrampilan: Taek Kwon Do, Kumdo
  8. Agami: Atheist
  9. Label: JYP Entertainment[2]

Cathetan sukuBesut

  1. koreanboyband.com(dipuntingali tanggal 7 Oktober 2011)
  2. asianfanatics.net(dipuntingali tanggal 7 Oktober 2011)